1. Boksers
  2. KSI

KSI boxing record

Welkom op de pagina over het boksrecord van KSI. Hier duiken we diep in de indrukwekkende prestaties van deze bokser. Ontdek de statistieken, van overwinningen en knock-outs tot titels en historische gevechten. Of je nu een boksfan bent of nieuw in de wereld van boksen, deze pagina biedt je een uitgebreid overzicht van KSI records.

Over KSI

  • Naam: KSI
  • Bekend als: The Nightmare
  • Herkomst: Engeland
  • Klasse: Cruiserweight
  • Boksrecord: 5-1-1 (1 no contest)

Boksrecord van KSI

Het boksrecord van KSI is: 5-1-1 (1 no contest)

Meer over KSI

Olajide Olayinka Williams, professioneel bekend als KSI en geboren op 19 juni 1993, heeft zich een veelzijdige carrière verworven als YouTuber, muzikant en professioneel bokser. Hij is mede-oprichter van de populaire YouTube-groep Sidemen en wordt erkend als een van de meest invloedrijke online makers in het Verenigd Koninkrijk, met aanzienlijke erkenning van The Times.

Foto van Luuk
Luuk

Schrijver voor Boksen-Nederland.nl

Hoi, ik ben Luuk, een enthousiaste bokser en amateur MMA-beoefenaar die zijn passie deelt op MMA-Holland.nl en Boksen-Nederland.nl. Mijn reis in de wereld van vechtsport begon met een liefde voor boksen, maar door de opwinding van de UFC ben ik ook in de MMA-wereld gedoken. Mijn focus ligt vooral op striking, en ik deel graag mijn inzichten en ervaringen op het gebied van deze disciplines. Of het nu gaat om bokstechnieken, MMA-strategieën of mijn persoonlijke reis als amateurvechter, mijn artikelen zijn doordrenkt met een gepassioneerde kijk op de vechtsportwereld.

Inhoudsopgave

Andere boksers