1. Boksers
  2. Jake Paul

Jake Paul boxing record

Welkom op de pagina over het boksrecord van Jake Paul. Hier duiken we diep in de indrukwekkende prestaties van deze bokser. Ontdek de statistieken, van overwinningen en knock-outs tot titels en historische gevechten. Of je nu een boksfan bent of nieuw in de wereld van boksen, deze pagina biedt je een uitgebreid overzicht van Jake Paul records.

Over Jake Paul

  • Naam: Jake Paul
  • Bekend als: The Problem Child
  • Herkomst: Verenigde Staten
  • Klasse: cruiser
  • Boksrecord: 9-1

Boksrecord van Jake Paul

Het boksrecord van Jake Paul is: 9-1

Meer over Jake Paul

Jake Joseph Paul (geboren op 17 januari 1997) is een Amerikaanse social media ster en professionele bokser. Hij werd oorspronkelijk bekend op Vine en speelde later de rol van Dirk Mann in de Disney Channel-serie Bizaardvark gedurende twee seizoenen. Paul's carrière is doorspekt met controverse, variërend van risicovolle stunts en seksueel suggestief gedrag tot het plaatsen van inhoud die niet geschikt is voor jonge kijkers op YouTube. Hij werd ontslagen bij Bizaardvark en heeft te maken gehad met juridische problemen, waaronder aanklachten voor criminele overtreding en onrechtmatige samenkomst.

Foto van Luuk
Luuk

Schrijver voor Boksen-Nederland.nl

Hoi, ik ben Luuk, een enthousiaste bokser en amateur MMA-beoefenaar die zijn passie deelt op MMA-Holland.nl en Boksen-Nederland.nl. Mijn reis in de wereld van vechtsport begon met een liefde voor boksen, maar door de opwinding van de UFC ben ik ook in de MMA-wereld gedoken. Mijn focus ligt vooral op striking, en ik deel graag mijn inzichten en ervaringen op het gebied van deze disciplines. Of het nu gaat om bokstechnieken, MMA-strategieën of mijn persoonlijke reis als amateurvechter, mijn artikelen zijn doordrenkt met een gepassioneerde kijk op de vechtsportwereld.

Inhoudsopgave

Andere boksers