1. Boksers
  2. Mike Tyson

Mike Tyson boxing record

Welkom op de pagina over het boksrecord van Mike Tyson. Hier duiken we diep in de indrukwekkende prestaties van deze bokser. Ontdek de statistieken, van overwinningen en knock-outs tot titels en historische gevechten. Of je nu een boksfan bent of nieuw in de wereld van boksen, deze pagina biedt je een uitgebreid overzicht van Mike Tyson records.

Over Mike Tyson

  • Naam: Mike Tyson
  • Bekend als: Iron
  • Herkomst: Verenigde Staten
  • Klasse: heavy
  • Boksrecord: 50-6-0

Boksrecord van Mike Tyson

Het boksrecord van Mike Tyson is: 50-6-0

Meer over Mike Tyson

Mike Tyson is een voormalig Amerikaans professioneel bokser. Hij heerste als de wereldkampioen zwaargewicht en heeft de titel van jongste bokser die ooit een zwaargewicht titel won, op zijn naam staan, op 20-jarige leeftijd, vier maanden en 22 dagen oud. Tyson won zijn eerste 19 professionele gevechten allemaal door knock-out, waarvan 12 in de eerste ronde.

Foto van Luuk
Luuk

Schrijver voor Boksen-Nederland.nl

Hoi, ik ben Luuk, een enthousiaste bokser en amateur MMA-beoefenaar die zijn passie deelt op MMA-Holland.nl en Boksen-Nederland.nl. Mijn reis in de wereld van vechtsport begon met een liefde voor boksen, maar door de opwinding van de UFC ben ik ook in de MMA-wereld gedoken. Mijn focus ligt vooral op striking, en ik deel graag mijn inzichten en ervaringen op het gebied van deze disciplines. Of het nu gaat om bokstechnieken, MMA-strategieën of mijn persoonlijke reis als amateurvechter, mijn artikelen zijn doordrenkt met een gepassioneerde kijk op de vechtsportwereld.

Inhoudsopgave

Andere boksers