Over ons

Hallo daar! Welkom bij Boksen-Nederland.nl, dé plek voor alle boksliefhebbers in Nederland. Wij zijn hier om boksen toegankelijk te maken voor iedereen, of je nu een beginner bent of al ervaring hebt.

Onze missie

Onze missie is eenvoudig maar krachtig: het bevorderen van de sport van boksen in Nederland door een uitgebreid register van sportscholen aan te bieden, zodat iedereen, van beginners tot ervaren boksers, de perfecte plek kan vinden om hun vaardigheden te ontwikkelen. We zijn toegewijd aan het ondersteunen van de boksgemeenschap en het faciliteren van toegang tot hoogwaardige trainingsfaciliteiten door heel Nederland.

Wat je allemaal kunt vinden op onze site

Overzicht sportscholen

Op onze website kun je gemakkelijk sportscholen vinden waar je kunt leren boksen. Of je nu in Amsterdam, Rotterdam of ergens anders woont, we hebben alle informatie die je nodig hebt om te beginnen met trainen.

Leer over boksen

Wil je meer weten over boksen? We hebben handige info, van de basis tot de geschiedenis van de sport. Ontdek verschillende bokstechnieken en waarom boksen zo cool is.

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste boksnieuws en interessante verhalen met onze blogs. We delen regelmatig artikelen geschreven door experts en updates over toernooien en evenementen.

Onderdeel van Vechtsport-Nederland.nl

Wij zijn onderdeel van Vechtsport-Nederland.nl, een groot netwerk van vechtsportwebsites. Hiermee willen we alle vechtsporten promoten en een centrale plek creëren voor fans van verschillende disciplines.

Andere sites: